Morgo

Morgo Aluminium is uw innovatieve partner bij nieuwe ontwikkelingen en toonaangevend specialist in aluminium en magnesium producten voor de bouwsector en industrie. Met een uitgebreid assortiment bouwproducten zoals muurafdekprofielen, dakranden, waterslagen, doorvalbeveiligingen, aluminium & rvs platen, standaard profielen en desgewenst montage op locatie, bieden we een compleet programma aan onze afnemers.

Duurzaamheid en Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen staan bij ons hoog in het vaandel. Om de kwaliteit van onze producten te garanderen worden deze geleverd met KOMO produktcertificaat en verder beschikken we over een VCA Certificaat voor onze gehele organisatie waardoor ten aanzien van Veiligheid, Gezondheid & Milieuaspecten strikte procedures gelden.

Morgo Aluminium is gespecialiseerd in uitvoering van projecten, in een vroeg stadium kunt u een beroep doen op ons professionele team, dat u vakkundig te woord zal staan in elke fase van het traject. In onze eigen produktie beschikken we over een modern machinepark met volledig CNC–gestuurde machines en een uitgebreide plaatwerk-en bewerkingsafdeling. Morgo is nu eenmaal een KEI in Aluminium & Magnesium.


 

Projecten
Over Morgo